Kavalkade: Anna, del 1

Ho gjer livet mitt vakrare, vansklegare, større, mindre og mykje betre!

Det er magisk!
-det at ho kom
og er.


2 Comments on Kavalkade: Anna, del 1

 1. Linda
  Tysdag, 8. November 2011 at 10:32 pm (8 years ago)

  Fine bilder av jento di. Eg kjem frå Nå eg :) Men mamma har faktisk ei tante i Skånevik og så har ho hytte på Håland.Eg veit ikkje om du veit kven Adolf og Lillian Håland er eg. Adolf lever ikkje lenger. Ein kjekk kar var han. Besto kjem og frå Håland og så har me slekt på Halsnøy.

  Reply
 2. nadja
  Søndag, 20. November 2011 at 8:34 pm (8 years ago)

  NYDELIG!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>