Ut på tur.

I dag går turen til København!

4 Comments on Ut på tur.

 1. Fargevandring
  Torsdag, 12. Juli 2012 at 5:26 pm (8 years ago)

  God tur! Håper dere får det fint der:-)

  Reply
 2. Glede
  Torsdag, 12. Juli 2012 at 6:22 pm (8 years ago)

  God kveld. Måtte bare si… at jeg liker bloggen din så godt. Inntil nå har jeg ikke klart å sette fingeren på akkurat hva det er, men da jeg så dette bildet forstod jeg hvorfor. Bildene dine er inspirerende samtidig som de er uperfekte på en perfekt måte, om du skjønner. Liker at du tar bilde av virkeligheten. Tomme glass og snuseske hører med liksom, og likevel blir jeg superinspirert! Takk.

  Reply
 3. Mari
  Søndag, 15. Juli 2012 at 6:56 pm (8 years ago)

  ååå,så heldig du er! gi den vakre byen et kyss fra meg:) Håer sommeren smiler til dere, og at dere nyter hva dagene har å by på:) skriver under på hva Glede sier om bloggen din, den er så EKTE! BRA! God klem fra meg:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>