Drikk kaffi og ser inn i dette.

Sist helg hadde med finfint besøk. Min kjære bror med familie.
Eg har ein bror,
og han er veldig viktig for meg.
Så på bilde:
ein bukett fantasisk gjeng!

Steiker lappar for å ete ute,
mat som blir ete ute
oppnår på ein måte nye dimensjonar.
Det meste blir så mykje betre,
stemninga, bålet, uterommet
og ikkje minst tida i lag.

Mi besta jenta i fjorlandskap.
-i ull sjølvsagt.
Genseren er strikka av mi tanta,
og den brukte eg som lita.
Framleis like fin.
Stas.

Og min kjære kokar kaffi,
i ullgenser frå Island.
Dette ullet har heilt spesielle eigenskapar,
sidan det er så kraftigt held det også ute fuktigheit,
og gir varme i store mengder.

Det oppleves som lykke på mange måtar.

Drikk kaffi og ser inn i dette.

Håpar du har ein god laurdag!

Er du ute i haustdagane?
Er ull på kroppen viktig for deg?

2 Comments on Drikk kaffi og ser inn i dette.

 1. Ting som gjør en glad
  Laurdag, 16. November 2013 at 7:25 pm (6 years ago)

  Åja, her er ulla gull verdt!
  Iben er høstbarn, så vi begynte med ulltøy tidlig. Selv har jeg lært meg å alltid ha en ulltrøye i sekken de dagene jeg jobber på skole eller barnehage. Det er flaut med voksne som står rett opp og ned å fryser i stedet for å kle seg skikkelig. Hvordan ellers skal man smitte ungene med glede for å være ute?:D

  Reply
 2. detgoderom
  Søndag, 17. November 2013 at 7:24 pm (6 years ago)

  Så herlige bilder! Ull brukar eg daglig på jobb sidan eg er i ein blomsterbutikk der døra står open og det kan bli kaldt inne. Sonen min brukar ull i barnehagen som regel kvar dag. Eg merkar mørket gjer at vi er mindre ute for tida,etter jobb er det mørkt og i helgane har det vore mykje regn og storm i det siste, men er veldig glad i friluftsliv :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>