Hei. Og Velkomen.

 

023Hei! Eg heiter Elisabeth. 33 år. Velkomen til min heilt nye blogg. Utforma av kunnskapsrike og inspirerande Mariel, som skriv bloggen Hjartesmil.

122Skriv utifrå ein fruktgard som ligg til i bratte bakkar inst i Hardanger. Det er Noreg sin frukthage som er vår hage. Det er eple og pære til folket. Det er han som er bonde. Eg, kunst og handverks lærar og fotograf med master i kunst. Det er fyrst og fremst tankar og bilder som kjem frå kvardagen vår, du finn her inne. Eit glimt av det som er.

06

045

To gonger har eit barn vekse seg fram og varma seg i meg. Ydmjuk, stolt og trøtt.

Alfred som er snart 6 mnd og Anna Margrete som er 4 år. Dei er liv og har stor kraft. Er heime i mammapermisjon, det skal eg vera til august 2015.

016

0110Frukost er viktig for meg. Og det gir meining å få innblikk i andre sine kvardagsrytmar og rutinar. Prøver å sylte bær og frukt fyrst og fremst til mørket kjem. Sjølv om dette mørke lever godt i meg, kan enkelte dagar trenge stadfestinga om at det kjem ein ny sommar. Denne stadfesting kan syltetøy gi meg.

043

Likar å reise i ukjent landskap, sjølv om det skjer sjeldan desse dagar: det er som om eg fyrst og fremst er mamma. Så kanskje det er at bloggen er eit rom som er mitt. Dei tankane som veks fram. Dei refleksjonane som blir at etter kvardagen. Bloggen er viktig for meg.

01

Det er nødvendig at somme kveldar kan sjå litt sånn ut. 30Medann desse veks fram til neste dag. Også heklar eg lappeteppe:017

Og fotograferar på oppdrag: 24

Håpar du med dette har lyst til å besøke meg att her inne. Livsteiken som ein kommentar varmar alltid veldig veldig mykje.

 

 

9 Comments on Hei. Og Velkomen.

 1. Mari
  Torsdag, 3. Juli 2014 at 8:03 pm (6 years ago)

  wow så fint med så store fine bolder. Jeg gleder meg til å følge med deg videre, det er så givende og fint.

  Håper du har en god kveld:)

  Klem Mari

  Reply
 2. Kristin
  Fredag, 4. Juli 2014 at 8:20 am (6 years ago)

  Gratulerer med ny side, kjempe flott :)
  Syntes din gamle også var fin da :)
  Ha en nydelig sommer!

  Klem Kristin

  Reply
 3. Silje
  Fredag, 4. Juli 2014 at 1:01 pm (6 years ago)

  Så inderlig fin blogg! Vakre bilder. Skal følge med. Kjenner meg godt igjen i spedbarnstidens utfordringer og viktigheten av god oppfølging. Alt godt fra Silje

  Reply
 4. Ingvild S
  Fredag, 4. Juli 2014 at 5:02 pm (6 years ago)

  Gratulerer med ny “heim” på verdensveven!

  Reply
 5. Siri
  Søndag, 6. Juli 2014 at 4:44 pm (6 years ago)

  Gratulerer med ny blogg! God sommer! :-)

  Reply
 6. Hanne
  Måndag, 7. Juli 2014 at 7:35 pm (6 years ago)

  Spennende å lese om hvem du er. Bloggen ser kjempefin ut! Jeg følger selvsagt med videre.

  Reply
 7. mia
  Laurdag, 12. Juli 2014 at 9:43 pm (6 years ago)

  nydeleg! alt!

  Reply
 8. Dina
  Tysdag, 29. Juli 2014 at 8:45 pm (6 years ago)

  Åh, så gøy å oppdage bloggen din. Jeg har også en liten gutt som er straks 6 mnd, og ei jente på 4. Skal også være hjemme i permisjon frem til neste august (skal jobbe bittelitt i mellom der). Og bortsett fra det har vi helt ulike liv! Jeg bor i Oslo i leilighet med folk på alle kanter og en veldig konkret jobb. Fascinerende at man kan være på så like stadier i livet, men ha det så ulikt! Deg kommer jeg til å følge:)

  Reply
 9. Ine
  Søndag, 3. August 2014 at 8:37 pm (6 years ago)

  Hei Elisabeth! Så fin ny blogg! Gleder meg til å følge med, har passet på å legge meg til som følger på Bloglovin’ :) God søndagskveld!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>