Jonsok.

1102

Her i Hardanger er det tradisjon for å stelle i stand barnebryllaup til Jonsok. Dette er ein svært gamal tradisjon, som kjem av at vår/sommar var og er den store bryllaupstida. Og borna ville også, vera med. Kjenne på stemninga, vera i musikken, dansen -i midtsommaren. Her vår Anna Margrete klar til dobbeltbryllaup.

1103

Her er også ei Anna. Så vakker.

1104

Dette er nå.

1105

Bygda har også ein av Noregs fremste spelemann som innbyggar. Det blir stemning av slikt.

1106

Is smakar alltid.

1107

Også denne vakre Dina fekk kjenne på stasen denne dagen. Om kvelden er det bål nede ved fjorden. Er det feiring rndt deg? Og TUSEN takk for dei fine kommentarane på forrige innlegg. Det varmar. Desse orda gir så mykje. Er framleis litt ny, sjølv inne i denne nye. Finn vel meir og meir fram etter som eg brukar den. Så kjekt at de følger meg.

 

2 Comments on Jonsok.

 1. Siri
  Tysdag, 8. Juli 2014 at 12:10 pm (6 years ago)

  Vakre! :-)

  Reply
 2. Ida Kristine
  Søndag, 13. Juli 2014 at 7:51 pm (6 years ago)

  Håhåhå! For en blogg. Og for noen bilder! Gratulerer så mye. Jeg skal bli mye flinkere til å ta meg tid til blogging og blogglesning. Dette er jo så inspirerende. God sommer til alle dere!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>