Å flyte i lag.

I01

Det er sommar, og varmen har trengt seg inn i fjordlandskapet og blitt her. Det er heilt nytt for oss, å vakne dag etter dag -sommaren berre gir og gir.
Frukta er større og tidlegare. Kleggane fleire og meir intense. Alfred har bada i fjorden og elska det, eg har kjent på krafta frå dei lubne babykroppen spent frå seg all si kraft og lat seg begeistra av møtet med den friske sjøen. Anna Margrete legg seg flat ned og inn i sjøen, blir nesten som ett med den og eg ser korleis ho let seg forføre. Fjorden er så viktig for oss.

Det er min fyrste sommar som tobarnsmamma. Det er nytt, det er ubegripeleg og det er veldig veldig fint. Det er også travelt, intenst og for mykje -til tider. Bloggen er også  ny og fin, og det er som om eg ikkje finn heilt ut av den, men heng med meg. For eg er her. Så takknemleg for at de er her også. Tusen takk for dei fine kommentarane.

02

Det er spor etter barn over alt, Alfred sine spor er heilt nye. Han likar så godt å sitje på fanget, kjenner varmen frå kroppen, dra den som held han litt i håret. Han er så tydeleg. Han visar oss kor gdt kroppsspråket er. For det er ikkje mykje tvil i kva han meinar ell er korleis han har det.

Den flotte kysa har eg kjøpt hos Ingvild, som syr av gjenbruksstoff, -så gode samansetninga, så sirleg gjennomført. Ho er bak bloggen: Ting som gjør en glad.

03i

Inne i desse dagane har det også tidvis ei slags uro, inne i meg. Det er som om det ubegripelega store, også er uhåndterlig. At det kjem stunder kor det meste flyt ut, og eg har ikkje heilt funnet ut, korleis flyte i lag med det. Det som er.

Og oii, så glad eg blir når eg kikkar innom Ine og hennar veldig fine blog Koffeine, og finn at ho visar her til. Det varmar.

 

 

 

10 Comments on Å flyte i lag.

 1. vibeke
  Måndag, 4. August 2014 at 6:44 pm (6 years ago)

  så vakre hender i bildet under her, kan rett og slett ikke se meg mett på dem. det er ei slik mykhet i den generasjonens hender…de bær med seg ei ro….ei varme som når èn langt inn i sjela. får meg til å lengte etter mi ega bestemor, hu var så god…så nær!

  ønsker deg gode August dager kjære deg.

  Reply
  • admin
   Onsdag, 6. August 2014 at 6:24 pm (6 years ago)

   Så fint skrive Vibeke.
   Det er sant, det med det mjuka..

   Er ofte innom deg, og den veldig fine bloggen din.

   Tusen takk for at du besøker meg.

   Smil frå Elisabeth

   Reply
 2. Astrid
  Måndag, 4. August 2014 at 7:02 pm (6 years ago)

  Gratulerer med flott ny blogg! Bildene dine fortjener denne størrelsen.

  Reply
  • admin
   Onsdag, 6. August 2014 at 6:25 pm (6 years ago)

   Tusen takk Astrid.
   -det inspirerar, for eg er svært glad i dine bilder.

   Smil frå Elisabeth

   Reply
 3. Ingvild S
  Tysdag, 5. August 2014 at 1:41 pm (6 years ago)

  Så koselig, takk for fine ord!

  Reply
  • admin
   Onsdag, 6. August 2014 at 6:25 pm (6 years ago)

   <3

   Reply
 4. Sulvis
  Onsdag, 6. August 2014 at 6:07 am (6 years ago)

  Jeg er glad Koffeine lenket hit, for på den måten fant jeg bloggen din. Så fin den er! Gleder meg til å henge med videre.

  Reply
  • admin
   Onsdag, 6. August 2014 at 6:25 pm (6 years ago)

   Velkomen!

   Reply
 5. Anna Strand Henriksen
  Onsdag, 6. August 2014 at 9:21 am (6 years ago)

  Så fin og sirlig denne bloggen får meg til å føle. Bare å lene seg tilbake, og neie :-)

  Reply
  • admin
   Onsdag, 6. August 2014 at 6:27 pm (6 years ago)

   Tusen takk,
   det gjer meg glad at du ser det sånn.

   Velkomen attende.

   Smil frå Elisabeth

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>