Overgong. Anna Margrete har pakka sommaren inn, klar for haust.

04Framleis er me i den siste sommarmånaden, heilt i slutten. Sola står høgt og epla er på veg ned frå trea og ut til folket. Så hausten er her. Det gjer godt. Hausten kjem så tydeleg etter ein så flott sommar. Den klare lufta, det gode mørke, lys på bodet, dei syrlege epla og kanel på det som me kan ha kanel på.

Det er så stille her inne hos, meg. Men eg er her, har nå litt problemmer med maskina mi. Og lagringsplass, men dette er noko eg nå er på veg til å få orda opp i. Gler meg til meir blogging i tida som kjem. Håpar du har gode dagar, sånn i overgongen. Overgongar er fint, frå sommar til haust. Så kort, så det gjelder å sjå etter.

God helg godt folk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>