Epletid.

04Aldri før har det vore meir eple på dei ulike dyrkingsfelta her på garden, blir eg fortalt. Det bugnar i raude saftige eple. Kanskje har du ete nokre alt? Kanskje herfrå? Prins, Discovery og nå -frå i dag Summerred. Tonn etter tonn blir kjørt ut og inn i heimane rundt om i landet. Og alle kvart einaste, er blitt pitla ned av nevar, lagt i hentepose for så å bli båre bort til store trekassar. Så kjærleg. Lite viste eg om all omsorgen som ligg rundt eit eple, før det er å finne i butikkane. Og om du er eller skal til Skånevik fyrstkomande lardag, så satsar Anna Margrete og eg å selje Summerred eple på laurdag 6.septemer kl 11:00. I sentrum. Håpar du kjem og et knasande eple i lag med oss.

 

 

2 Comments on Epletid.

 1. Maren
  Tysdag, 2. September 2014 at 7:09 am (6 years ago)

  Så kjekt, me kjem å handlar eple!

  Reply
  • Elisabeth
   Tysdag, 2. September 2014 at 12:02 pm (6 years ago)

   Velkomen Maren.
   Så kjekt at du er innom her!
   Ser det på laurdag.
   Smil til dåko fine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>