Uønska oppgradering.

I ei litt travel stund her, var eg innom bloggen for å oppdatere litt. Noko som ikkje skjer for ofte desse dagar. Såg då at det venta ei oppgradering, eg tasta ja -utan å sjå nøye nok på kva eg svara ja til. Og resultatet blei at bloggen forandra seg, det fine Mariell frå Hjartesmil hadde laga, -forsvann for meg. Etter å brukt mykje tid, finn eg ikkje ut -kor headeren min ligg, bilda blir heller ikkje så store, -dei blir faktisk litt vridd. Håpar at det lar seg orde, og at de held ut, og framleis kjem innom. Fram til det er fiksa, får eg ikkje posta noko nytt. Håpar det ikkje blir lenge til, for eg savnar blogginga. -nå som ikkje høve er her, og det ulike saker som skulle blitt syna.

Uansett god onsdag godt folk.

2 Comments on Uønska oppgradering.

 1. Ingvild S
  Onsdag, 8. Oktober 2014 at 6:16 pm (5 years ago)

  Usj, så teit!

  God onsdag så lenge :D

  Reply
 2. Ine
  Onsdag, 8. Oktober 2014 at 9:07 pm (5 years ago)

  Huff da! Du kan sikkert sende en mail til Mariell for å få hjelp :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>